De enige kleutergroep met een juf en een meester!

Juf Virgin is "de" juf van groep groen. Zij werkt bijna alle dagen.

Maar af en toe zal meester Hendrik een dagje komen, dat zal op vrijdagen zijn.

Dit zijn onze kinderen: kalle, dinand, juliette, rika, kyra, dylan, bodi, fay, laura, lotte, duuk, mariama, laurine, lobke, dinand, tomas, jesse, casper, tiber, scott, alina, tara, fabian en emma.

We wensen jullie allemaal veel plezier in groep groen!!!

Wilt u een e-mail sturen, kan dat naar virgin.karsiman@lorentzschool.nl of hendrik.teerink@lorentzschool.nl

klik hieronder voor de klassenagenda

over de klas

Overblijf (TSO)

Juf Saskia komt elke dag (behalve woensdag) met de kinderen eten. Van ongeveer kwart voor twaalf tot half één is zij druk bezig met handen wassen, monden vegen, aanmoedigen (bij sommigen) en eten de kinderen allemaal onder het genot van een leuk verhaaltje!

Na het eten mogen de kinderen zelf een werkje kiezen of gaan ze in de kring, waar de juf of meester het weer van Saskia overneemt.

Juf Saskia werkt ook bij de naschoolse opvang en is daarom voor sommige kinderen al een bekende verschijning!

FOTOALBUM

neem een kijkje in de klas!
U krijgt de link via e-mail.