Welkom op de site van groep wit!

We hebben weer zin in een mooi, nieuw schooljaar!!
Wie zijn we en wat gaan we zoal doen?

Maandag 22 augustus gaat het nieuwe schooljaar 2016-2017 weer van start! We hopen dat alle kinderen en juffen goed uitgerust zijn en met veel plezier en zin dit jaar gaan beginnen!

Groep wit heeft dit jaar een nieuwe juf, juf Maudy.

Juf Pia en juf Maudy hebben erg veel zin in dit nieuwe schooljaar met alle kinderen van groep wit.

Juf Pia staat voor de klas van maandag t/m donderdag. Juf Maudy is er op vrijdag.

Wie zijn de kinderen van groep wit?
- Ruben,  Melih, Jelle, Sem,  Siem, Lucas, Yacoub, Ivar, Siem W. en Niels.

Dit zijn onze 10 jongens!

- Bobbie, Lisa, Merle, Leonoor, Fenna, Eline,  Jasmijn, Lizzie, Kalina, Janna en Olivia

Dit zijn onze 11meisjes.

In september komt er een ouderavond , waarin verteld wordt over hoe het in groep wit zoal gaat!
Voor de start is het voor "nieuwe" ouders goed te weten dat u uw kind gymschoentjes-liefst voorzien van naam) en een groot formaat plakboek meegeeft! En-als het kan- twee pasfoto's!
Wij starten dit schooljaar met het thema Bijen.

Wij wensen alle kinderen van groep wit en hun juffen een heel fijn schooljaar toe!

klik op het plaatje

FOTOALBUM