Voor de ouders van de nieuwe kinderen.

Voor sommige ouders is het de eerste keer dat hun kind naar de basisschool gaat. Er wordt aan het begin van het schooljaar een algemene informatieavond in de klas georganiseerd waar de juffen vertellen over wat er in de kleuterperiode allemaal staat te gebeuren maar als uw kind later in het jaar instroomt kunt u altijd bij de juffen terecht met vragen.

Alvast een paar zaken:

We kunnen iedere dag van de speelzaal gebruik maken voor het geven van gymlessen, klimmen en klauteren, spellessen etc. Hiervoor heeft uw kind op school een tas met gymschoenen  nodig graag voorzien van naam. Het liefste gymschoenen met klittenband.

Op de gang staat een kastje met kratten waar de gymtassen in kunnen.

Ook hebben we van ieder kind een plakboek nodig (groter dan A4) voor het inplakken van werkjes van uw kind. Aan het eind van de kleuterperiode krijgt uw kind het boek als cadeau mee naar huis ter herinnering aan de kleuterperiode.

In de klas op de kast bij de kring staan twee plastic bakken voor de hapjes en het drinken. Graag de hapjes en bekers voorzien van naam.

Als u vragen heeft kunt u altijd bij de juffen terecht.

We wensen u en uw kind een heel plezierige tijd toe in groep zilver!

Wie zitten er in groep Zilver?

Kinderen en juffen

Momenteel hebben we 20 kinderen in onze klas.

Olivier, Matthijs, Jip, Jayciel, Sara, Jasmijn, Mads, Nora, June, Morris, Lindo, Ilayda, Iris, Altay, Elsa, Dante, Pyke, Faas, Zine-eddine en Melanie.

Juf Anne en juf Petra zijn de juffen van groep Zilver. Juf Anne is momenteel met zwangerschapsverlof en komt in januari weer terug op school. Juf Eva vervangt haar momenteel. Juf Petra werkt op maandag, dinsdag en woensdag en juf Eva werkt op donderdag en vrijdag.