Op deze site kunt u allerlei informatie over onze groep vinden.
En natuurlijk de laatste nieuwtjes.......

U vindt groep goud op de begane grond in de laatste klas van de rode gang. In deze gang vindt u ook groep wit, groep groen en de naschoolse opvang.

Groep goud "heeft" 2 juffen

Juf Leny werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Juf Els staat op vrijdag voor de groep.

Dit zijn de  kinderen van groep goud:

Joris, Mees, Hafsa, Duuk, Pepijn, Jim, Sterre, Doutzen, Liza, Pien, Soraya, Yasuto, Guus, Brechte,  Lilian. Robyn, Teun, Veit, Letho, Renske, Emir, Stijn, Senna, Imme, Mats en Lyna..

Ons email adres is: goud@ll.lorentzschool.nl

leny.vanmuijden@lorentzschool.nl

klik op het plaatje

Wij hopen dat uw kind een leuke tijd gaat hebben in onze groep!

In september is er een informatieavond voor alle ouders waarin we alles vertellen over het reilen en zeilen in groep goud
Alvast een paar zaken:
Uw kind heeft een paar gymschoenen nodig voor de gymlessen, graag voorzien van naam.
Verder willen we ook graag een plakboek van u hebben, liefst groter dan A4 formaat. Daar plakken wij verschillende werkjes van uw kind in. De kinderen krijgen het plakboek mee naar huis als ze naar groep 3 gaan.
Bij de ingang van de klas hangt een gastheer/gastvrouw lijst waar uw kind zich op kan intekenen. Ieder kind mag 1 keer in het jaar een gastvrouw/gastheer zijn. Zij zijn die dag bofkind en mogen trakteren op een klein koekje en limonade.
De gastheer/gastvrouw krijgt ook de handdoeken was mee naar huis. Wij willen u vragen om die thuis te wassen en de maandag erna schoon mee naar huis te nemen.
Als u vragen heeft, kunt u altijd bij de juffen terecht.

FOTOALBUM

Natuurlijk worden van allerlei activiteiten in de klas foto's gemaakt. Om deze foto's te kunnen bekijken krijgt u een uitnodiging via de mail.