Welkom op de website van groep roze.

De juffen van groep roze zijn: juf Lida en juf Ana

De kinderen van groep roze zijn:Issy, Nayeli, Huub, Semm, Senne, Sammy, Vaan, Lenny, Enzo, Tessa, Rosa, Sam, Gijs, Noortje, Jimmy, Jacob, Lisa, Lois, Fien

Wilt u ons een berichtje sturen? U kunt ons bereiken via ons

school-emailadres : lida.stuifzand@lorentzschool.nl of ana.denboer@lorentzschool.nl

klik op het plaatje

Welkom in groep roze.

Wij hopen dat uw kind een leuke tijd gaat hebben in onze groep! Op 9 september is er een informatieavond voor alle ouders waarin we alles vertellen over het reilen en zeilen in groep roze.

Alvast een paar zaken:
Uw kind heeft een paar gymschoenen nodig voor de gymlessen, graag voorzien van naam.
Verder willen we ook graag een plakboek van u hebben, liefst groter dan A4 formaat. Daar plakken wij verschillende werkjes van uw kind in. De kinderen krijgen het plakboek mee naar huis als ze naar groep 3 gaan.
Bij de ingang van de klas hangt een gastheer/gastvrouw lijst waar uw kind zich op kan intekenen. Ieder kind mag 1 keer in het jaar een gastvrouw/gastheer zijn. Zij zijn die dag bofkind en mogen trakteren op een klein koekje en limonade, graag ook bekertjes meenemen. De gastheer/gastvrouw krijgt ook de vuile was mee naar huis. Wij willen u vragen om die thuis te wassen en de maandag erna schoon mee naar huis te nemen.
Als u vragen heeft, kunt u altijd bij de juffen terecht.

De overblijfmeester.
TSO (tussenschoolse opvang) door meester Peter.
Meester Peter komt elke dag (behalve woensdag) met de kinderen eten. Van ongeveer kwart voor twaalf tot half één is hij druk bezig met handen wassen, monden vegen, aanmoedigen (bij sommigen) en eten de kinderen allemaal onder het genot van een leuk verhaaltje!
Na het eten mogen de kinderen zelf een werkje kiezen of gaan ze in de kring, waar de juf het weer van Peter overneemt.
Meester Peter werkt ook bij de naschoolse opvang en is daarom bekend voor de kinderen.

FOTOALBUM

binnenkort actief