Op de site van groep blauw.

Op deze site kunt u allerlei informatie over onze groep vinden.

Het lokaal van  groep Blauw is het derde lokaal in de gele gang.

Op maandag, dinsdag en vrijdag werkt Marianne de Groot en op woensdag en donderdag werkt juf Els Mazurel in de groep.

De kinderen in onze groep zijn, Arthur, Alexander, Zoë Burgmans, Zoë van Went, Julie, Arianna, Nadia, Merel, Julian, Eva, Febe, Joey, Finn, Olivia, Lucas, Lynn, Keano, Sara, Feija, Dennis, Nalini en Lizzy. Binnenkort verwachten wij Vive.

Wilt u ons een e-mail berichtje sturen?

Dat kan hierheen: els.mazurel@lorentzschool.nl

marianne.degroot@lorentzschool.nl

klik op het plaatje

over de klas

Welkom in groep blauw!

Wij hopen dat uw kind een leuke tijd gaat hebben in onze groep! In september is er een informatieavond voor alle ouders waarin we alles vertellen over het reilen en zeilen in groep Blauw.

Alvast een paar zaken:
Uw kind heeft een paar gymschoenen nodig voor de gymlessen, graag voorzien van klittenband en naam. De gymschoenen blijven op school. Verder willen we ook graag een plakboek van u hebben, liefst groter dan A4 formaat. Daar plakken wij verschillende werkjes van uw kind in. De kinderen krijgen het plakboek mee naar huis als ze naar groep 3 gaan.

Bij de ingang van de klas hangt een gastheer/gastvrouw lijst waar u uw kind op kan intekenen. Ieder kind mag 1 keer in het jaar een gastvrouw/gastheer zijn. Zij zijn die dag bofkind en mogen trakteren op een klein koekje en limonade, graag ook bekertjes meenemen. De gastheer/gastvrouw krijgt ook de vuile was mee naar huis. Wij willen u vragen om die thuis te wassen en de maandag erna schoon mee naar school te nemen.
Als u vragen heeft, kunt u altijd bij de juffen terecht.

Wij overwegen dit jaar om pantoffels in de klas te introduceren. Andere groepen gingen ons voor. Het ziet er heel comfortabel uit en vooral in de herfst en in de winter houdt het veel vuil buiten de klas.

Eten bij Gerda.
Gerda komt elke dag (behalve woensdag) met de kinderen eten. Van ongeveer kwart voor twaalf tot half één is zij druk bezig met handen wassen, monden vegen, aanmoedigen (bij sommigen). En eten de kinderen allemaal onder het genot van een leuk verhaaltje!
Na het eten mogen de kinderen zelf een werkje kiezen of gaan ze in de kring, waarna Els of Marianne het weer van Gerda overneemt.

FOTOALBUM

Sportdag

a.s. Vrijdag is het dan zover.

Sportdag. De kinderen kijken er nu alweer naar uit. Zullen we dit jaar, net als vorig jaar een beker winnen? Zijn we de snelste, de sportiefste, de sterkste? Vrijdagmiddag zullen we het weten. Mocht iemand dit nog mogen lezen en zich geroepen voelen....... we hebben nog twee ouders nodig om het soepel te laten verlopen. Morgen kunt u zich nog aanmelden bij Els. Nu alleen nog even hopen dat het mooie weer zich voort zal zetten.