WELKOM OP DE SITE VAN 3A

Schooljaar 2015-2016

We gaan dit jaar  heel veel leren, zoals lezen en rekenen.

We moeten best hard werken en goed opletten. Gelukkig hebben we ook nog genoeg tijd over om te spelen en andere leuke dingen te doen.

klik op het plaatje

belangrijke weetjes.

Gymnastiek

.

Klassenouders :

Fruit in de klas!

Na veel positieve reacties te hebben ontvangen over fruit en rauwkost in de klas bij de kleutergroepen gaan we komend schooljaar op gezonde voet verder.

Aangezien de fruit-pilot bij de kleuters is geweest dit jaar, vragen wij ouders van de groepen 1,2 en 3 om komend schooljaar fruit/rauwkost als gezond tussendoortje mee te geven. We streven ernaar om dit 4 dagen in de schoolweek te doen en dat u woensdag eventueel een ander soort tussendoortje in de tas doet.

We juichen het enorm toe wanneer alle kinderen van de Lorentzschool komend schooljaar fruit/rauwkost als gezond tussendoortje meenemen. Heel veel doen dit ook al, fantastisch!

Op naar een gezonde Lorentzschool!

Fietsen
Sommige kinderen komen met de fiets naar school. De plek waar je je fiets kan neer zetten is aan de voorkant van de school of aan de Asserstraatkant.
(dit is de plaats waar alle fietsen van groep 3 tot en met 6 komen te staan )

Natuurlijk zet je je fiets in een rek, zodat er in de pauze
niemand over je fiets valt

FOTOALBUM

Neem snel een kijkje!
Klik op de plaatjes.

Heeft u foto's die u ook leuk lijken voor de site, laat dit dan aan ons weten. Dan kunnen we ze hier plaatsen.

Schoolreis groep 3A