op de site van groep 3d schooljaar 2016-2017

We gaan dit jaar  heel veel leren , zoals lezen en rekenen in groep 3c!

We moeten best hard werken en goed opletten. Gelukkig hebben we ook nog genoeg tijd over om te spelen en andere leuke dingen te doen.

Dit jaar hebben jullie een juf en een meester

Dat zijn juf Arni en meester Edwin

. Juf Arni werkt op de maandag, dinsdag, woensdag, en donderdag en meester Edwin op vrijdag.

Samen gaan we er een gezellig jaar van maken.

Er zitten dit schooljaar 26 kinderen in onze groep.

En dat zijn:

Isa, Hugo, Loet, Quinty, Indy, Teuntje, Jonas, Fiene, Olivia, Tijl, Aiko, Lee, Sophie, Thijs, Semith, Kaan, Rayan, Destan, Abby, Machteld, Silvester, Loïs, Veerle, Floris, Puck en Armin.

klik op het plaatje

belangrijke weetjes.

Gymnastiek
Gym tijden zijn VOORLOPIG op maandag en woensdag

De gymspullen ( korte broek, T-shirt en makkelijke schoenen ,liefst klittenband )  meenemen in een aparte tas .

Klassenouders:

Luizenouders:

De moeder van Aiko(leerling in de groep)- Kimi

De moeder van Veerle (leerling in de groep)   -Lianne

De moeder van Destan ( leerling in de groep)- Melehat

Fruit in de klas!

Na veel positieve reacties te hebben ontvangen over fruit en rauwkost in de klas bij de kleutergroepen gaan we komend schooljaar op gezonde voet verder.

Aangezien de fruit-pilot bij de kleuters is geweest dit jaar, vragen wij ouders van de groepen 1,2 en 3 om komend schooljaar fruit/rauwkost als gezond tussendoortje mee te geven. We streven ernaar om dit 4 dagen in de schoolweek te doen en dat u woensdag eventueel een ander soort tussendoortje in de tas doet.

We juichen het enorm toe wanneer alle kinderen van de Lorentzschool komend schooljaar fruit/rauwkost als gezond tussendoortje meenemen. Heel veel doen dit ook al, fantastisch!

Op naar een gezonde Lorentzschool!

Klassenouders:

Onze groep wordt vertegenwoordigd door

Luizencontrole :

De controle wordt gedaan door

Nodig in de klas
een goed sluitend etui en een eigen koptelefoon, die ze gebruiken bij chroome book.

Hoe vieren we dat in onze groep?
Het is altijd een groot feest voor de kinderen, "hun verjaardag".
In de klas wordt dat na het buiten spelen gevierd met toezingen van de jarige, waarna ze trakteren. Vervolgens mogen ze met twee vriendjes of vriendinnetjes langs de andere groepen 3 met hun traktatie voor de
leerkrachten. Ze hebben dan een mooie kaart bij zich, waar de leerkrachten iets op schrijven.
Tips voor de traktatie: chips, stukjes kaas, rozijnendoosjes, snoep ketting (drop+chips eraan ) Liever geen lollys (te gevaarlijk in de klas met 23 klasgenootjes).
Naast het verjaardag vieren in de klas wordt het ook vaak
thuis met een feestje gevierd. De kinderen worden dan uitgenodigd met een uitnodigingskaart.
Uiteraard worden dan niet alle kinderen uit de groep uitgenodigd. Daarom een verzoek om de uitnodigingen niet in de klas uit te delen. Dit voorkomt een onnodige terleurstelling voor degene die niet uitgenodigd is.. Na schooltijd buiten is daar vast wel tijd voor.

Fietsen
Sommige kinderen komen met de fiets naar school. De plek waar je je fiets kan neer zetten is aan de voorkant van de school of aan de Asserstraatkant.
(dit is de plaats waar alle fietsen van groep 3 tot en met 6 komen te staan)
Natuurlijk zet je je fiets in een rek, zodat er in de pauze niemand over je fiets valt.

FOTOALBUM

Neem snel een kijkje!
Klik op de plaatjes.

Heeft u foto's die u ook leuk lijken voor de site, laat dit dan aan ons weten.