in groep 7D. We gaan er samen een gezellig, leuk en leerzaam jaar van maken.

De 29 kinderen van groep 7D krijgen les van juf Stephanie (maandag, dinsdag en om de week woensdag) & juf Gerdien (om de week woensdag, donderdag, vrijdag). Tijdens verlof Meester Kaj.

De namen van de kinderen groep 7C zijn:

Alina, Anass, Max, Laura, Tamar, Julie, Medea, Lene, Damien, Lucas, Madée, Noor, Karrar, Xander, Ghislaine, Evita, Callum, Reggie, Willem, Simeon, Tino, Jurre, Raoul, Bian, Milan, Rosalie, Mare, Turan en Sofie.

De e-mail adressen zijn:

stephanie.duprie@lorentzschool.nl

gerdien.pakkert@lorentzschool.nl

kaj.labrie@lorentzschool.nl

klik op het plaatje

Op het bord in de klas is te zien wat de kinderen voor huiswerk hebben opgekregen. Dit noteren ze ook in hun agenda die ze iedere dag bij zich moeten hebben.

over de groep

Wat heb je nodig in groep 7D?

* agenda

* etui (geen glitter- of gekleurde pennen etc)

* heen en weer map (geen multomap)

Gym

* op woensdag van juf Gerdien om de week

* op dinsdag van meester Kees

Schooltuinen

Op woensdag van 09.30 uur tot 10.30 werken we nog een aantal keren in de schooltuinen.

Neem dus je fiets, je laarzen en je tas mee op deze dag.

Klassendienst

Iedere week hebben er 2 kinderen klassendienst. Na schooltijd zijn ze hier ongeveer een kwartiertje aan kwijt. Als je een dag niet kunt, vraag je zelf even aan een andere klasgenoot of ze je willen vervangen.

Het rooster hangt in de klas en is hier te zien.

Klassendienstrooster 2016-2017

26 juni t/m 30 juni

3 juli t/m 7 juli

Spreekbeurt en boekbespreking

Dit jaar houd je een spreekbeurt en boekbespreking. Zorg dat je op tijd begint met de voorbereiding. Hieronder kun je zien wanneer je je boekbespreking en spreekbeurt hebt.

Naam                                                Boekbespreking                         Spreekbeurt

1              Alina                                       20 sept.                                  19 jan.

2              Anass                                       27 sept.                   26 jan.

3              Max                                         11 okt.                                    2 feb.

4              Laura                                       25 okt.                    9  feb

.

5              Tamar                                      8 nov.                      16 feb

.

6              Julie                                        15 nov.                    23 feb

7              Medea                                    22 nov.                    9 maart

8              Lene                                       29 nov.                                   16 maart

9              Damien                                   6 dec.                                     23 maart

10            Lucas                                       13 dec.                    30 maart

11            Madée                                    20 dec.                                   13 april

12            Noor                                       10 jan.                     20 april

13            Karrar                                      17 jan.                                    11 mei

14            Xander                                    24 jan.                                    18 mei

15            Ghislaine                                31 jan.                       1 juni

16            Evita                                        7 feb.                      29 sept.

17            Callum                                     14 feb.                    8 juni

18            Reggie                                     21 febr.                                   15 juni

19            Willem                                    7 maart                   27 okt.

20            Simeon                                   14 maart                 3 nov.

21            Tino                                        21 maart                 10 nov.

22            Jurre                                       28 maart                 17 nov.

23            Raoul                                       4 april                     24 nov.

24            Bian                                        11 april                   1 dec.

25            Milan                                      18 april                   8 dec.

26            Rosalie                                      9 mei                    15 dec.

27            Mare                                       16 mei                    12 jan.

28            Sofie                                       23 mei                    6 okt.

29            Turan                                      30 mei                    13 okt.

Huiswerk

Iedere week krijg je huiswerk mee.

Op dinsdag krijg je werkwoordspelling mee

Zorg dat je het de week erop weer bij je hebt!

FOTOALBUM

schooltuin/excursies/schoolreis/voorstelling

Als u leuke foto's hebt gemaakt tijdens een uitje o.i.d., kunt u deze aanleveren bij ons op een USB-stick.