Op deze site kunt u allerlei informatie over de groep vinden.
En natuurlijk de laatste nieuwtjes.......

U vindt groep limoen op de begane grond in de middelste klas van de oranje gang tegenover de klapdeuren van de gele gang. In deze gang vindt u ook groep oranje, groep geel en groep paars.

Ook dit jaar zal ik (juf Charlotte) alle dagen voor de klas staan!

Dit zijn de  kinderen van groep limoen: Nadir, Selina, Dante, Sil, Anna, Jane, Tijmen, Guus, Rein, Charlotte, Tom, Megan, Cat, Jip, Mirre, Britt, Lise, Seb, Yosri en Mauritz.

Er zullen dan in de loop van het jaar nog nieuwe kindjes bijkomen.

Wilt u mij een berichtje sturen? Mijn nieuwe e-mailadres is:

charlotte.martijn@lorentzschool.nl

Welkom in groep limoen!

Ik hoop dat uw kind een leuke tijd gaat hebben in mijn groep! In september is er een informatieavond voor alle ouders waarin ik alles vertel over het reilen en zeilen in groep limoen.

Alvast een paar zaken:
Uw kind heeft een paar gymschoenen nodig voor de gymlessen, graag voorzien van naam.
Verder wil ik ook graag een plakboek van u hebben, liefst groter dan A4 formaat. Daar plak ik verschillende werkjes van uw kind in. De kinderen krijgen het plakboek mee naar huis als ze naar groep 3 gaan.
Bij de ingang van de klas hangt een gastheer/gastvrouw lijst waar uw kind zich op kan intekenen. Ieder kind mag 1 keer in het jaar een gastvrouw/gastheer zijn. Zij zijn die dag bofkind en mogen trakteren op een klein koekje en limonade, graag ook bekertjes meenemen. Als u vragen heeft, kunt u altijd bij mij terecht.

Eten bij (meester) Marco.
Marco komt elke dag (behalve woensdag) met de kinderen eten. Van ongeveer kwart voor twaalf tot half één is het lunchtijd. En eten de kinderen allemaal onder het genot van een leuk verhaaltje!
Na het eten mogen de kinderen zelf een werkje kiezen of gaan ze in de kring, waarna ik het weer van Marco overneem.