Wat vinden ouders van onze school?

• Tevreden leerlingen en tevreden ouders. Onze ouders geven aan tevreden te zijn over de school en waarderen dit met een 7,6. Dit cijfers ligt gelijk aan het landelijk gemiddelde. Ons doel voor de komende jaren is een ruime 8.
95% van de ouders ziet hun kind met plezier naar school gaan en 87% van de ouders voelt zich thuis op onze school. Deze goede resultaten zijn voor ouders het belangrijkste motief om voor onze school te kiezen. 76% van de ouders zou onze school dan ook aan anderen aanraden.
Volgens 92% van de ouders staat onze school goed bekend. We zijn blij met deze positieve resultaten maar werken elke dag aan verbeteringen bijvoorbeeld op het gebied van communicatie tussen leerkracht, ouder en leerling.

Quotes van onze ouders:
• Openheid! Vriendelijke en leuke docenten. Ze proberen het beste uit je kind te halen.

• Aandacht voor de kern van het basisonderwijs: goed leren lezen, schrijven, rekenen en goede wereldoriëntatie. De aandacht voor achterblijvers en voorlopers.

• Ik ben tevreden over de kwaliteit van lesgeven. Mijn kind voelt zich prettig op de Lorentzschool.